CMRUL-Web Subject Guide
แนะนำการใช้งาน
หัวเรื่อง : วิทยาศาสตร์การอาหาร
Home
รายการภายในหัวเรื่อง
e-Books
วิธีมาตรฐานสำหรับการวิเคราะห์อาหาร เล่มที่ 2
วิธีมาตรฐานสำหรับการวิเคราะห์อาหาร เล่มที่3
การขออนุญาตนำหรือสั่งอาหารเข้ามาในราชอาณาจักร
คู่มือระบบคุณภาพงานอาหารปลอดภัยจังหวัด
วิธีมาตรฐานสำหรับการวิเคราห์อาหาร เล่มที่ 5
วิธีมาตรฐานสำหรับการวิเคราะห์อาหาร เล่มที่ 1
วิธีมาตรฐานสำหรับการวิเคราะห์อาหาร เล่มที่ 4
สำนักด่านอาหารและยา สำนักงานคณะกรรมการอาหารและยา
สำนักอาหาร สำนักงานคณะกรรมการอาหารและยา
อาหาร เครื่องดื่ม
แนวทางการจัดการขยะอาหารในครัวเรือน
Functional Nanostructures for Sensors, Optoelectronic Devices and Drug Delivery
Statistics for Food Scientists : Making Sense of the Numbers
A Human-Centered Design Tool Kit for STEM-Based Capstone Courses: General Design and Implementation in a Food Science Curriculum.
Fats in Food Technology
Food
Food Authenticity and Traceability
Food Industry
Food Preservation Techniques
Food Preservation Techniques
Food Safety : Contaminants and Toxins
Functional Foods : Principles and Technology
Functional Foods : Principles and Technology
Functional Foods : Principles and Technology
Hygiene in Food Processing : Principles and Practice
Nutrient Delivery
Nutrition : A Medical Dictionary, Bibliography, and Annotated Research Guide to Internet References
Performance Functional Foods
Techniques for Nanoencapsulation of Food Ingredients
Textbook of Food Science and Technology
Texture in Food : Semi-Solid Foods
Women in Sustainable Agriculture and Food Biotechnology : Key Advances and Perspectives on Emerging Topics
e-Journal/Articles
บทบาทวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการอาหารในการน้อมนำศาสตร์พระราชาสู่การศึกษาและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารเพื่อเศรษฐกิจชุมชน
วารสารวิจัยเทคโนโลยีนวัตกรรม
วารสารอาหารและยา
วารสารเทคโนโลยีการอาหาร มหาวิทยาลัยสยาม
วารสารโภชนบำบัด
CyTA: Journal of Food
Food and Applied Bioscience Journal
Food Chemistry
Food engineering (EBSCO)
Food Science & Nutrition
Food Sefety (EBSCO)
Italian Journal of Food Safety
Journal of Environmental Health
Journal of Food Quality
Journal of Food Science Education
Journal of Food Science Education
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences
Journal of Nutritional Science
Journal of Public Health Research
Nutrition (EBSCO)
CMRUIR
Food safety
กฎหมายและอาหาร
Website
สำนักส่งเสริมและสนับสนุนอาหารปลอดภัย
สำนักโภชนาการ
เมืองนวัตกรรมอาหาร
Federation of Asian Nutrition Societies
International Union of Nutritional Sciences
The Southeast Asia Public Health Nutrition Network